Veilig werken wordt beloond

Met gezond verstand te werk gaan, dat is het motto bij Zonneweide Larendeel. Veilig werken belonen we door elke maand een medewerker in het zonnetje te zetten die het veiligst werkt. De medewerker ontvangt een award en een cadeau. De eerste award bij de bouw van de netaansluiting voor Zonnepark Zevent en Zonneweide Larendeel is uitgereikt aan Wojtek Hrycyk van BGM Infra.

Wojtek is een zeer gemotiveerde medewerker die zijn werk uiterst serieus neemt. Hij draagt altijd keurig zijn PBM’s (beschermingsmiddelen), zorgt voor een opgeruimde werkplek en spreekt zijn collega’s aan wanneer zij zich niet aan de afspraken houden. Ook bij de aanleg van de kabels zorgt hij ervoor dat het zandbed er keurig aangeharkt bij ligt. De eerste award is dus meer dan verdiend!


Deel op: